Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önt, hogy az elmúlt évek tapasztalataira és igényeire építve az OTP Nyugdíjpénztár, illetve az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. jelentős informatikai fejlesztést valósított meg annak érdekében, hogy az OTP Nyugdíjpénztár Tagszervező Partnerei a szerzéseiket/beléptetéseiket naprakészen nyomon követhessék és online formában is elérhessék jutalék elszámolásaikat. A fejlesztés eredményeképpen létrejött a Tagszervező Portál, amely internetes felületen keresztül a regisztrált Partnereink közvetlenül elérhetik a számukra fontos információkat, oktatási segédleteket, nyomtatványokat. A Pénztár a hozzáférés, regisztráció lehetőségét automatikusan és ingyenesen biztosítja Partnerei számára.

Regisztráció sikerességéről e-mailben tájékoztatjuk Önt. Ezt követően a jobb oldalon található "Bejelentkezés" ikonra kattintva léphet be a Portálra.

Bejelentkezést követően a letölthető dokumentumok oldalon információkat talál a tagszervezői tevékenységének ellátásához. Összefoglaltuk azokat az alapvető ismereteket, amely alapján a Pénztárba belépőt tájékoztatni tudja a belépéshez és a pénztártagsághoz kapcsolódó legfontosabb tudnivalókról. Megtalálja a Pénztár legfontosabb dokumentumait és nyomtatványait, valamint a tagszervezéshez szükséges oktatási anyagot és prezentációt.

Amennyiben az Üzletkötő Portállal kapcsolatosan bármilyen kérdése merülne fel, úgy kérjük, hívja munkatársainkat a +36 1 3666 555 telefonszámon (5-ös menüpont) vagy küldjön e-mailt a partner@otpnyugdij.hu címre.

template_error_txt
template-text
template-text